Maatsoftware voor de maakindustrie

Industriële automatisering door datagedreven procesoptimalisering van uw productie

Over CDC Automatisatie

Sinds 2002 is CDC Automatisatie gespecialiseerd in de programmatie van Siemens PLC's, DRIVES en alles wat daarbij komt kijken. Wij zijn actief binnen een brede waaier van sectoren. Voor de programmatie, het onderhoud en de optimalisatie van uw nieuwe en bestaande machines kan u bij ons terecht. Verder voorzien we via OPC en/of .NET de link tussen uw administratie en uw productie. We bieden ook opleidingen aan voor uw ingenieurs en technici. De datalogger CDC Facts is gestoeld op de kennis en knowhow van CDC Automatisatie. [prijzen]

PLC-automatisatie

CDC Automatisatie is een erkend integrator en Solutions Partner van Siemens. Expert in Siemens S5 en Siemens S7. Grondige kennis van Schneider en Mitsubishi.

Drives

CDC Automatisatie heeft ervaring met allerlei motor- en servosturingen. Van wissel- en gelijkspanningsaandrijvingen tot vectorcontrol en motion control.

Scada

Het SCADA-systeem vormt de link tussen het sturingsysteem en uw medewerkers. Een goede visualisatie laat toe storingen sneller op te merken zodat stilstanden beperkt blijven.

Safety

Welke veiligheidstoepassing u ook voor ogen heeft, wij realiseren ze. Zowel met geïntegreerde systemen (fail-safe PLC) als met de klassieke veiligheidsvoorzieningen.

Bordenbouw

Met EPLAN werken we uw elektrische schema’s en plannen uit, geheel in lijn met uw lastenboek. Met duidelijke en overzichtelijke tekeningen volgens uw eigen norm.

Opleiding / Coaching

Uw ingenieurs en technici opleiden en coachen? Graag. We komen naar u toe of ontvangen u bij CDC Automatisatie. In samenwerking met Sitrain in Huizingen.

Deze klanten maken reeds gebruik van CDC Facts